jack It is really dengerous)Jek kereta ,letakan jak stand dgn kukuh dikiri dan kanan kereta.sokong engine dgn jek supaya motor dpt disokong apabila mounting dibuka. awas jgn masuk kebawah kereta dgn hanya menggunakan jek merbahaya.Maka, sistem pembakaran dan pergerakan piston tidak akan terhasil. Jadi periksalah penapis minyak waktu anda servis ker… Read More


Tp stakat ni lampu tu xde lg, cuma hon je xbunyi, nk hon org pakai mulut pun payah dh pki helmet flip up..Kalau ‘timing belt’ ditukar bersama dengan ‘tensioner bearing’ agak sukar ianya menjadi kendur dan berbunyi. Elok pastikan dari mana sebenarnya bunyi tersebut.statement ini tak menafikan statement sebelum ini bahawa savvy adalah kereta … Read More


It's a new year, and this means that the again-to-college site visitors is back. If you take the #MRT, make sure you often get started your automobile and drive it all over to provide a quick charge. Else, we are usually merely a simply call away.Saya hampir beku di dalam khemah, ketika ini saya terpaksa memakai three lapis baju, dua lapis stokin d… Read More


Possessing a rental vehicle can give you a huge gain over being forced to anticipate general public transportation or needing to pay for a taxi each time you want to go someplace that not inside of walking length.Slideshare works by using cookies to enhance features and effectiveness, and to give you pertinent advertising. If you proceed searching … Read More


Regrettably it is impossible for us to update the prices on our Web-site in authentic-time. Really should a store not give price ranges in your local forex, we might determine the shown price on everyday up to date exchange charges.Just utilized their services. Named in for battery changed and a lot less than fifty percent an hour or so acquired co… Read More